úterý 4. června 2013

Brand new clothing

Foto: Artykel
Aha, koukám, že už máme červen a od přidání mého posledního příspěvku uběhlo přesně 45 dní. Žádná pořádná bloggerka ze mě asi nebude, nadruhou stranu nechci propadat depresi. Einstein měl z matematiky taky za čtyři a kam to pozdějc dotáhl..
Dnes vám chci ukázat novou značku oblečení, kterou jsem před nedávnem objevila. Přesněji řečeno spíš ona objevila mě (přes mojí parťačku Jarmilu, která má kontakty snad všude) a vybrala nás s dalšíma přibližně deseti lidma na nafocení letní kolekce. Tohle kvalitní a originální oblečení  pod značkou Dear Friends navrhuje Mišo Cetera (mimochodem moc fajn týpek, jehož bratranec Lukáš to celé fotil a navíc je taky dost prima). Vůbec nejlepší bylo, že jsme si mohly nechat věci, který na nás kluci fotili, a k tomu jsme potkali spoustu parádních a milých lidí (nebudem zastírat, že Radim nám nedal spát!), což se v dnešním světě plném nenávisti a násilí dost hodí.
Mrkněte na fotky z jediné slunečné chvilky za poslední dobu a veselé novinky do vašeho šatníku objednávejte na stránkách Dear Friends Clothing. Budete mít jejich oblečení tak rádi, že si ho nebudete chtít sundat ani na vyprání. (Mohla bych dělat reklamní slogany!)


Jarmi, foto by Artykel


Foto: Artykel

Foto: Artykel

No more fun bez Radima!

Žádné komentáře:

Okomentovat