čtvrtek 23. ledna 2014

when you just dont know

Nemá vůbec cenu se tady rozplývat nad Vlkem z Wall street, pravděpodobně to teď dělá každej. Postačí bohatě, když to jednoduše shrnu -> Leo DiCaprio + Matthew McConaughey + Jean Doujardin + asi 5 vteřin Steva Buscemiho = aaaaah!

Nedávno jsem si koupila skvělý šaty. Bohužel, jejich nákup zahrnoval hodinu zkoušení v kabince, 1 x telefonát sestře, 10 minut rozjímání na sedačce v Topshopu a takovou podivnou mezifázi, kdy jsem odcházela z krámu s taškou, ve který byly zářivě zelený šaty a růžovej svetr(ovšemže jsem nic takovýho neplánovala!).
Nevadí. Nakonec totiž všechno dopadlo dobře.


šaty - Topshop, čelenka a nákrčník - Jana Mikešová

It doesn't make much sense to praise The Wolf of Wall Street as everyone probably does. Let's simply say -> Leo DiCaprio + Matthew McConaughey + Jean Dujardin + a few seconds of Steve Buscemi = aaah! (absolutely splendid)

Lately, I've purchased a very nice dress. Nevertheless, the process took about an hour in a fitting room,  1 call to my sister, 10 minutes meditating on Topshop sofa and a strange interlude, when I left the shop with a bag that contained bright green dress and a pink jumper (which of course wasn't on the plan!).
Anyway, everything is perfectly all rigt by now...

Žádné komentáře:

Okomentovat